[su_slider source=”media: 1029,910,602,621,443″ link=”custom” width=”860″ height=”460″ title=”no” autoplay=”3000″]
UtaSport ry on Tampereen yliopiston opiskelijoiden ja henkilökunnan liikuntayhdistys, jonka tavoitteena on parantaa ja luoda uusia mahdollisuuksia harrastaa monipuolista kunto- kilpa- tai huippu-urheilua sekä tukea matalan kynnyksen liikuntaa.

”Ollaan periaatteessa liikunnan harrasteyhdistys”

Meillä toimii joukko sporttituutoreita, jotka järjestävät erilaisia kursseja, lajikokeiluja ja liikuntatapahtumia. Lisäksi alaisuudessamme on erilaisia lajikerhoja, joihin voit liittyä. Jos omaa lajia ei löydy, voit ottaa yhteyttä meihin ja perustaa oman lajikerhon! UtaSportin jäsenenä voit osallistua juuri sinua kiinnostavan lajin harrastamiseen poikkitieteellisesti muiden samanhenkisten ihmisten kanssa.

UtaSportin ja sen lajikerhojen toiminta on pääasiallisesti tarkoitettu vain jäsenille, mutta ei-jäsenet ovat aina tervetulleita kokeilemaan! Jäseneksi liittymällä ja jäsenmaksun maksamalla varmistat kuitenkin, että olet etuoikeutettu pääsemään mukaan kaikkiin UtaSportin tapahtumiin.

Tule mukaan UtaSportin toimintaan!

UtaSportin jäseniksi voivat liittyä kaikki Tampereen korkeakouluihin kuuluvat opiskelijat, jatko-opiskelijat ja yliopiston henkilökunta. Jäsenmaksukäytäntö on muuttunut lukukaudelle 2015-2016, se on nyt kaikille 5,1€.

Maksu suoritetaan UtaSportin tilille FI71 1146 3001 1286 90. Merkitse viitenumeroksi 8091121 sekä merkitse viestikenttään oma nimesi!

Liity myös Tamyn LIIKUNTA -listalle sekä tykkää meistä Facebookissa ja poimi vuoden parhaat tapahtumat!